Liikematkustuksen hiilijalanjäljen kompensoinnille on selvä tilaus suomalaisten liikematka-asiakkaiden keskuudessa. American Express Global Business Travel ja Nordic Offset ovat tehneet jo useiden vuosien ajan yhteistyötä liikematkustajien lentopäästöjen kompensoinnissa. – Yritykset raportoivat aktiivisesti vastuullisesta toiminnastaan ja seuraavat matkustuspäästöjään yhdessä meidän kanssamme. Nordic Offsetin tarjoama palvelu vie hiilijalanjäljen seurannan askelta pidemmälle tarjoamalla myös mahdollisuutta luotettavaan kompensointiin, toteaa Tuulia Taipale American Express Global Business Travelista.

”Haluamme liikematkustuksen edelläkävijänä tuottaa asiakkaillemme luotettavaa ja perusteellista tietoa yrityksen matkustuksen ympäristövaikutuksista ja -mahdollisuuksista. Matkustuksen tuottamien päästöjen kompensointimahdollisuus palvelee erityisesti niitä yrityksiä, joilla ei ole omaa kompensointisopimusta koko toimintansa suhteen. Tästä niiden on hyvä aloittaa.

Yhteistyömme Nordic Offsetin kanssa on toiminut hyvin ja tuottanut lisäarvoa suomalaisille yrityksille. Kompensointipalvelun kysyntä onkin lähiaikoina ollut selvässä kasvussa” kertoo Tuulia Taipale.